Pienoismallikerhossa eläinmalleja, laivoja ja panssarivaunuja!

blogipienoismallikerho2

Koulumme pienoismallikerho aloitti toimintansa vuoden alussa. Kerho on avoin kaiken ikäisille ja tasoisille oppilaille ja opiskelijoille, joita mallien kokoaminen kiinnostaa.
Keskiviikkoiltapäivisin kokoontuvassa ryhmässä on pääosin alaluokkien oppilaita. Innokas ja touhukas – välillä äänekäskin – joukko on kasannut historiallisia lentokoneita, panssarivaunuja, laivoja ja eläinmalleja. Puuhaa riittää osia kokoon liimaillessa ja pienoismallien maalaamisessa. Toiset haluavat maalata työnsä historiallisen tarkoin värein, mutta myös mielikuvitusta ja leikkimielisyyttä saa käyttää; meillä on valmistunut myös hieno vaaleanpunainen panssarivaunu!

Välillä kerhosta lähdetään kotiin kädet maalissa, mutta hyvillä mielin. Laadukkaita malleja on syntynyt vikkelästi ja mikä parasta: jokainen saa viedä omansa kotiin vaikkapa huoneen koristeeksi.
Kokeneemmille ja varttuneemmille kerholaisille on varattu suuri ja upea puinen Santa Maria -laivan pienoismalli, jonka valmiiksi saattaminen on pitkä mutta varmasti palkitseva projekti.

Kerho tapaa keskiviikkoisin klo 14- 16 historian luokassa (10C). Tervetuloa mukaan!

blogipienoismallikerho1Kirjoitti Esa Lukkarinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s